Selvbetjent innlevering og utlevering

Mandag til Søndag 06.00 til 23.00

 

Hvordan fungerer det?

 

1. Du åpner døren ved å taste inn en kode, beskrivelse og kode står på døren.Du taster inn stjerne før og etter selve koden som du for opplyst på døren så får du grønt lys og døren er åpen.

 

2. Når du kommer inn, fyller du ut et skjema som du finner på benken. Ta en gjennomsiktig plastsekk og legg kalesjen/varen sammen med skjemaet du fyllte ut, inn i sekken. Legg sekken i en hylle, eller legg den på benken.

 

Når vi er ferdige med jobben, sender vi deg en mail med faktura, når den er registrert betalt kan du hente varen  i selvbetjenings løsningen, alle dager mellom 06.00 - 23.00 

 

Inn/ut levering adresse: Fredriksfrydveien 2, 1792 Tistedal

  

Kasseløsning i selvbetjeningen.

 

Når du har fyllt ut skjemaet, og krysset av hva du vil ha utført, kan du betale valgte varer i butikk/kasse løsningen.

Når du har valgt det du ønsker utført, klikker du på betal.

Nå får du beskjed om å sette inn ditt betalingskort i kortterminalen, og taste inn din pinkode. Om du ønsker din kvittering sendt til deg på din e.post kan du også gjøre det. Det er viktig at du da krysser av på skjemaet at du har betalt med kort, så vi ikke sender deg en faktura i tillegg.

Så fort arbeidet er ferdig, legger vi varen ut i selvbetjeningen, og sender deg en e.post om at varen er ferdig. Du kan da hente denne varen alle dager 365 dager i året mellom 06.00 og 23.00

Ved å forskuddsbetale på denne måten slipper vi å sende deg en faktura som du skal betale og vente på at denne blir registrert hos oss, at vi skal "huske" å se igjennom hva som er fakturert og når dette event. ble betalt, for så å sende melding om at betaling er gjennomført og vi først nå kan legge ut varen i selvbetjeningen. 

På sikt vil vi også legge inn flere enkle standard varer i kasseløsningen, som feks. kalesjeimpregnering, kalesjestrikker, skruer, fester osv. Du bare taster inn, betaler og legger ved kvittering, så legger vi det du har handlet i selvbetjeningen sammen med det du har levert inn, når dette er ferdig, og du henter når det passer deg.

 

Betaling med kort trinn for trinn.

1. Velg din vare på skjermen. Om du har fler varer, fortsetter du å velge varer til alle er valgt.

2. Trykk på BETAL nede i høyre hjørne på skjermen (Grønt felt)

3. Sett inn kortet i kortterminalen og tast inn din kode.

4. Følg instruksjonene på skjermen om du ønsker kvittering tilsendt på e.post (Det finnes ikke papirkvittering)